Welkom op de AFAS Partner Portal

Het AFAS Partnernetwerk kent 4 typen partners. Gecertificeerde koppelingen, dienstverlenende partners, implementatiepartners en experts. Op deze site vind je de belangrijkste informatie over onze samenwerking.

Inloggen

Meer weten over expert of gecertificeerde koppeling?

 

Over het AFAS Partnernetwerk


De visie van AFAS staat voor totaalautomatisering. Met de juiste partner haal je, in combinatie met de software van AFAS, het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen.

Het AFAS Partnernetwerk staat dus voor je klaar om de automatisering van bedrijfsprocessen naar een nog hoger niveau te brengen. AFAS heeft veel partners, experts en gecertificeerde koppelingen met wie we intensief samenwerken. Het uitgangspunt is een minimale administratievelastendruk voor klanten met een hogere kwaliteit en een plezierige werkomgeving. 

Benieuwd welke organisaties je terugvindt in het AFAS Partnerwerk?

Ook onderdeel worden van het AFAS Partnernetwerk?

Bekijk de mogelijkheden

 

Aanvragen koppeling

Voor klanten van AFAS zijn wij altijd op zoek naar toegevoegde waarde. Heb jij een interessant product (software, hardware of app) dat je wilt koppelen aan onze software?

 

Aanmelden expert

Ben jij als expert met de software van AFAS aan het werk en wil je opgenomen worden in het expertnetwerk van AFAS? Dan komen we graag met je in contact.

Koppelen met AFAS

Zo werken onze connectoren

AFAS API

Met de AFAS API wissel je data uit tussen jouw applicatie en AFAS. Automatiseer processen en laat handmatig werk verdwijnen.

Lees meer over AFAS API in het Help Center

Developer docs

Wil je nu een koppeling gaan ontwikkelen? Doorloop deze stappen voor het opzetten van de verbinding met de AFAS REST API. 

Lees hier de developer docs voor de AFAS REST API