Zenvoices, Slim in factuurverwerking

  •  Gecertificeerde koppeling
Zenvoices maakt het automatiseren van factuurverwerking eenvoudig en bespaart je tijd en geld.

Categorie

Financieel

Productinformatie

Ga naar www.zenvoices.com

Door middel van machine learning en cognitieve factuurherkenning helpen we accountants, boekhouders, bedrijven en non-profit organisaties om de factuurverwerking realtime betrouwbaar te automatiseren. AFAS gebruikers profiteren dagelijks van onze slimme oplossingen voor Robotic Invoice Processing, Scan & Herken, UBL Conversie en Autorisatiemanagement.

Hoe werkt Zenvoices met AFAS?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving en kunnen daar met behoud van regie geheel automatisch of na controle worden verwerkt in AFAS.

Integratie informatie

  • Boekingen: ingelezen facturen worden in AFAS geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als gekoppeld dossier item.
  • Relaties aanmaken: aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in AFAS.
  • Gegevens: administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, betalingscondities, btw-codes, grootboekrekeningen, projecten, project items, verbijzonderingsassen en verbijzonderingcodes worden automatisch opgehaald uit AFAS.
  • Projectboekingen: het is mogelijk om projectboekingen in AFAS te maken door een project en item te selecteren in een boekingsregel.
  • Autorisatiemanagement: Indien gewenst worden tijdens autorisatie boekingen in AFAS geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.
  • AFAS workflow: je kunt gebruik maken van AFAS workflow in combinatie met Zenvoices.
  • G-rekening: bij het boeken kan je aangeven welk bedrag op een g-rekening betaald moet worden.
  • Verbijzondering: Verbijzonderingsassen en bijbehorende verbijzonderingcodes worden opgehaald uit AFAS en zijn beschikbaar als boekingsvelden in Zenvoices.
  • Belgische administraties: In Belgische administraties wordt verlegde btw expliciet geboekt conform de standaard boekingswijze van AFAS.

Waarom Zenvoices

Zenvoices helpt, of je nou accountant, boekhouder, een bedrijf of een non-profit organisatatie bent. Zenvoices maakt het automatiseren van factuurverwerking eenvoudig en bespaart je tijd en geld. Dit doen we door betrouwbare automatisering te bieden op basis van gecontroleerde data door het toepassen van machine learning en cognitieve factuurherkenning. Zenvoices blijft de software continu ontwikkelen om zo blijvend een belangrijke rol te spelen in de transitie naar volledige digitale verwerking. In onze visie blijft de mens een belangrijke rol in het proces innemen. Daarom geven we in onze software de gebruiker de regie over de mate van gewenste automatisering.

Wie is Zenvoices

De organisatie van Zenvoices bestaat uit een team van specialisten met achtergrond in Artificial Intelligence, finance en Purchase to Pay processen. We staan bekend om onze innovatieve insteek en onze snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven en een klantgerichte aanpak. De dagelijkse leiding is in handen van datawetenschapper Nik Schuiling (MSc). Kwaliteit en betrouwbaarheid van de software Om de hoogst haalbare beschikbaarheid, veiligheid en het gebruiksgemak te garanderen werkt Zenvoices op het in Nederland gehoste Microsoft Azure platform. In het factuurverwerkingsproces bieden wij koppelingen met de Kamer van Koophandel en PEPPOL om betrouwbare gecontroleerde verwerking van facturen te ondersteunen. Zenvoices werkt volgens de ISO 27001 norm (informatiebeveiliging) en de ISO 9001 norm (kwaliteitsmanagement).

Video