Ubeeo Recruitment Software

  •  Gecertificeerde koppeling
We maken, onderhouden en verkopen een gebruiksvriendelijk en veilig recruitmentsysteem.

Categorie

HRM/Payroll

Productinformatie

Ga naar www.ubeeo.nl

Ubeeo is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen een gebruiksvriendelijk en veilig recruitmentsysteem. We richten ons al meer dan 20 jaar op niets anders dan het efficiënter en effectiever maken van het recruitmentproces van bedrijven.

Wat ons kenmerkt?

Een hoge mate van vasthoudendheid en creativiteit in de oplossingen die we bedenken en bouwen. Met onze brede expertise in techniek, interaction design & ontwerp bieden wij onze klanten vooruitstrevende, betrouwbare en goed passende wervingsoplossingen. We willen dat het eenvoudig is om met het systeem te werken. En heb je als gebruiker toch een vraag of een probleem? Dan kan je natuurlijk bellen of mailen, maar ook direct contact opnemen met onze technische medewerkers via livechat.

Je werving in één oogopslag

Het recruitmentsysteem van Ubeeo is ontworpen en ontwikkeld met veel aandacht voor het gebruiksgemak voor de recruiter. Zowel op desktops als op tablets heb je online toegang tot je eigen gegevens. De intuïtieve schermen zorgen ervoor dat je -ook zonder intensieve training- snel je weg vindt binnen ons applicant tracking systeem (ATS).

Je eigen, aanpasbare dashboard vormt de basis van je dagelijkse werkzaamheden. Het geeft snel inzicht in je vacatures, sollicitanten, evenementen en afspraken. Bekijk direct de nieuwe sollicitanten en rangschik kandidatenlijsten op dezelfde manier zoals dat kan in Excel; je kunt sorteren en filteren.

Slim kandidaten vinden & beheren

Ubeeo beschikt over diverse tools om kandidaten door het wervingsproces te leiden. Zo kan je met behulp van zgn. “slimme mappen” en tags kandidaten verzamelen, beoordelen en labelen om talentpools te creëren. Je verstuurt eenvoudig (automatische) e-mails naar kandidaten. Uiteraard kan dat naar meerdere kandidaten tegelijk (bulk) en in de eigen huisstijl van de organisatie. Met een simpele klik plaats je vacatures op diverse sites en dankzij een ingenieuze matchingmodule zoek en vind je in de database de best passende kandidaten.

Volledig geïntegreerd met AFAS

Ubeeo ATS biedt een volledige integratie met AFAS:

  • Gebruikers worden beheerd vanuit AFAS;
  • Organisatiestructuur wordt overgenomen uit AFAS;
  • Vacature aanvragen vanuit AFAS is mogelijk;
  • Nieuwe medewerkers worden opgevoerd in AFAS.

Unieke wervingsprocessen

Ubeeo ATS wordt zo ingericht dat het het wervingsproces van de klant perfect ondersteunt. De processtappen bepaal je natuurlijk zelf. En verandert er in de loop der tijd iets aan de stappen, dan is dat zo aan te passen. Die flexibiliteit zit in Ubeeo. Zo bieden we ook flexibele sollicitatieformulieren. De ene vacature is immers de andere niet, dus is het prettig als je zelf verschillende formulieren voor verschillende vacatures kunt samenstellen. We komen niet vaak een vraag tegen waar wij - of één van onze partners - niet aan kunnen voldoen. Dus heb je een heel specifieke vraag? Stel ‘m gerust!

Video