TriFact365 - Future Proof Accounting

  •  Gecertificeerde koppeling
Versnel de verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen, declaraties en bonnetjes in AFAS.

Categorie

Financieel & Small Business

Productinformatie

Ga naar www.trifact365.com

TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten kunnen gemakkelijk worden geüpload via de webapplicatie, e-mail en mobiele app. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen en kan binnen 30 seconden een boekingsvoorstel op regelniveau presenteren. TriFact365 heeft een realtime koppeling met AFAS Profit, Accountancy Lite en Small Business en is UBL Ready!

In de markt staat TriFact365 bekend om de combinatie van hoog gebruiksgemak en uitstekende support. Daarnaast zijn de tarieven de scherpste van Nederland!

Tijdwinst en kostenbesparing

Door de factuurverwerking te verplaatsen naar de cloud kan veel tijd worden bespaard. Digitaal verwerken gaat veel sneller dan het verplaatsen van papieren documenten. Bovendien kunnen de handmatige handelingen worden geminimaliseerd door de snelle automatische boekingsvoorstellen en de uitgebreide autorisatiefuncties. Door een realtime koppeling met de KvK kan TriFact365 bij een nieuwe crediteur automatisch een voorstel presenteren. Deze wordt dan automatisch gesynchroniseerd met het boekhoudpakket.

Uitgebreide autorisatiemogelijkheden

Eén van de krachtige functies van TriFact365 zijn de uitgebreide autorisatiemogelijkheden. Verschillende gebruikers kunnen documenten vóór en/of na het boekingsvoorstel autoriseren. Meerdere gebruikers parallel of na elkaar, verplicht en/of optioneel, het is allemaal geen probleem voor TriFact365. Bovendien kan je gemakkelijk automatische e-mailherinneringen instellen voor gebruikers die nog moeten autoriseren.

Mobiele app

Naast het uploaden van documenten via de webapplicatie en e-mail, kan je ook foto’s maken van bonnetjes en deze uploaden via de gratis mobiele app. Alle uploads vind je meteen terug in de webapplicatie. Maak je gebruik van de autorisatiefuncties? Geen probleem! Documenten kunnen ook gemakkelijk worden geautoriseerd (met één swipe) via de mobiele app.

Variabele tarieven

Bij TriFact365 ben je gegarandeerd voordelig uit. Bovendien is het prijsmodel zeer eenvoudig. Je betaalt maandelijks € 0,99 voor het abonnement, € 0,99 per actieve administratie en € 0,16 tot € 0,06 per factuur. Je kan gratis gebruik maken van telefonisch en online support, een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen en van alle functionaliteiten gebruik maken. Ga je gebruik maken van de autorisatiemodule? Dan betaal je nog €2,50 per gebruiker extra.

Vaste tarieven

Voer je bulkadministraties en verwerk je liever facturen tegen een laag vast tarief per administratie? Voor accountants, administratiekantoren en belastingconsulenten heeft TriFact365 een speciaal accountantsabonnement. Klik boven op de website voor meer informatie.

Interesse? Vraag dan nu een demo aan via de website en test 30 dagen gratis alle functies van scan en herken, zonder verplichtingen!

Video