TimeTell

  •  Gecertificeerde koppeling
Betrouwbare, gebruiksvriendelijke en organisatie-specifieke softwareoplossingen.

Categorie

HRM/Payroll

Productinformatie

Ga naar www.timetell.nl

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT-organisatie met 40 medewerkers, die zich sinds 1992 bezig houdt met tijdregistratie. Dagelijks werken meer dan 600 klanten en ruim 135.000 gebruikers met de TimeTell software en hardware in Nederland, België, Duitsland en vele andere landen. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een geschikte partner.

TimeTell in vele branches

TimeTell wordt in vele branches gebruikt, zoals industrie, logistiek, zorg, dienstensector, overheid, gemeentes en onderwijs.

Flexibel

TimeTell is uitgebreid en heel flexibel. Onze consultants zijn deskundig en vertalen uw werkwijze en wensen naar een op maat gesneden inrichting

Koppelingen

Vaak is TimeTell onderdeel van een compleet softwarelandschap. Om over up-to-date bestanden te beschikken of dubbele invoer te voorkomen, wordt er bij veel klanten een koppeling tot stand gebracht met een HRM-, salaris-, ERP- of financieel pakket. Zo hebben we voor AFAS Profit een standaard koppeling, zodat de integratie snel en gemakkelijk tot stand kan worden gebracht.

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijke gesprek en demo.

Video