TimeTell

  •  Gecertificeerde koppeling
Betrouwbare, gebruiksvriendelijke en organisatie-specifieke softwareoplossingen.

Categorie

HRM/Payroll

Productinformatie

Ga naar www.timetell.nl

TimeTell B.V. houdt zich al sinds 1992 bezig met softwareoplossingen voor Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 550 klanten en ruim 120.000 gebruikers marktleider. De TimeTell software is in te richten naar de specifieke wensen van uw organisatie en wordt geïmplementeerd door ervaren, deskundige en betrokken consultants.

Modulair

TimeTell is opgebouwd uit verschillende modules en kent drie basismodules; Tijdregistratie, Declaratie en Planning. Deze zijn stand-alone te gebruiken of gecombineerd en volledig geïntegreerd in uw TimeTell omgeving. De basismodules zijn uit te breiden met extra modules om zo de gewenste extra functionaliteit toe te voegen.

Platformonafhankelijk

TimeTell is beschikbaar als On-premises en als Online oplossing en kan worden aangevuld met de TimeTell App.

Softwarelandschap

Vaak is TimeTell onderdeel van een compleet softwarelandschap. Om over up-to-date data te beschikken of dubbele invoer te voorkomen, wordt er bij veel klanten een koppeling tot stand gebracht met een HRM-, payrol-, ERP- of financieel systeem. Zo hebben wij bijvoorbeeld ruime ervaring met het realiseren van koppelingen met AFAS.

Video