The Selection Lab

  •  Gecertificeerde koppeling
Verhoog de retentie, quality-of-hire en automatiseringsgraad middels deze koppeling.

Categorie

HRM/Payroll

Productinformatie

Ga naar www.theselectionlab.com

Met de koppeling van The Selection Lab kunnen organisaties op een gedegen maar eenvoudige manier hun retentie, quality-of-hire en automatiseringsgraad verhogen. De assessmentsoftware van The Selection Lab achterhaalt - al dan niet volledig geautomatiseerd - de competenties, kernwaarden, bedrijfscultuurvoorkeuren en eventueel intelligentie van kandidaten. Op basis hiervan wordt er per functie een score gegenereerd die aangeeft in hoeverre de kandidaat beschikt over de benodigde soft skills. Aan de hand van deze score kan gemakkelijk worden bepaald welke kandidaten het meest interessant zijn om uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek.

Naast dat het assessment voor iedereen inzichtelijk maakt over welke soft skills een kandidaat (niet) beschikt, worden er op maat gemaakte interview vragen gegenereerd die dieper ingaan op de soft skills die wél belangrijk zijn voor de functie, maar waarover de kandidaat in mindere mate beschikt. Hierdoor kunnen kandidaten op een gestructureerde, objectieve en inhoudelijke manier geïnterviewd worden.

Als kers op de taart kan de software van The Selection Lab bijhouden hoe goed medewerkers die worden aangenomen presteren en wordt hiermee automatisch de score die kandidaten ontvangen verbeterd. Zo leert het systeem steeds beter welke eigenschappen belangrijk zijn om goed presteren en worden nieuwe kandidaten hier automatisch op geselecteerd.

Gemiddelde tijdsbesparing: 76%
Gemiddelde verbetering in quality-of-hire: 23%

Meer weten over hoe we jullie organisatie kunnen helpen? Neem dan contact op via joeri@theselectionlab.com of bel ons op 020 - 244 3212.

Media