SynerBee

 •  Gecertificeerde koppeling
Toegangsmanagement voor medewerkers geautomatiseerd

Categorie

Applicatiebeheer

Productinformatie

Ga naar www.synerbee.com

Schaalbare oplossing voor toegangsmanagement

SynerBee is geschikt voor alle organisaties die opzoek zijn naar professionele doelgerichte oplossingen voor Identity and Access Management (IAM).

SynerBee voor medewerkers biedt een oplossing voor de problematiek rondom het geven en -intrekken van toegang voor medewerkers van de eigen organisatie (instroom – doorstroom – uitstroom proces). Met AFAS als bronsysteem van medewerkers is het toegangsbeheer geautomatiseerd en vereenvoudigd. SynerBee wordt aangeboden als cloud oplossing as-a-service.

Gebruikersgemak, veiligheid en effectiviteit staan centraal. SynerBee is schaalbaar. De SAAS modules zijn toekomstbestendige oplossingen voor het regelen en uitwisselen van informatie en toegang tussen mensen, machines en apparaten.

Werk flexibel, efficiënt en veilig

Zowel de HR, als IT en security afdeling gaan profiteren van SynerBee voor medewerkers. SynerBee zorgt voor automatische provisioning van medewerkers in Microsoft AD en automatische de-provisioning bij uitdiensttreding. Bij de registratie van een nieuwe medewerker wordt namelijk direct toegang verleend tot de juiste applicaties. Dit scheelt veel tijd en stappen in het proces (voor HR én IT) en draagt bij aan een fijne onboarding van nieuwe medewerkers.

Het beheer en controle van toegangsmanagement wordt vereenvoudigd. De admin user heeft vanaf één centraal punt zicht op de toegangsstatus van medewerkers tot systemen en kan die hier ook direct blokkeren. De kans op datalekken wordt verkleind, omdat wordt voorkomen dat oud-medewerkers nog toegang hebben tot bedrijfsgegevens.

SynerBee biedt 24/7 inzicht en rapportages in de belangrijkste KPI’s voor toegangsmanagement die essentieel zijn voor o.a. audits en om te voldoen aan AVG-normen en eisen. Rapportages kunnen direct gedownload worden vanuit de gebruikersvriendelijke SynerBee omgeving.

Hoe werkt het? AFAS – SynerBee – ICT landschap

Door een slimme koppeling via het Intelligent Access Platform van SynerBee worden nieuwe werknemers aangemaakt in AFAS, automatisch voorzien van een account in Microsoft Azure AD.

 • Instroom:
  Nieuwe medewerkers ontvangen automatisch een email account en toegang tot applicaties.
 • Uitstroom:
  De toegang tot bedrijfsapplicaties blokkeert automatisch bij uitdiensttreding
 • Noodsituatie:
  In het geval van nood kan de toegang tot applicaties direct tijdelijk worden ingetrokken.

Het Intelligent Access Platform

SynerBee wordt aangeboden ‘as a Service’ op ons Intelligent Access Platform. De verschillende bouwstenen worden continu verder ontwikkeld en verbetert. Zo wordt steeds eenvoudiger om op een innovatieve manier digitaal samen te werken met ketenpartners en klanten.

SynerBee voor medewerkers valt te combineren met andere SynerBee modules voor een innovatieve totaaloplossing, uniek voor het (groot) MKB. De modules zijn SynerBee voor:

 • Externe partners
 • IoT
 • Admin users ‘PAM’
 • U kunt SynerBee ook combineren met de dienstverlening van SonicBee.

Wilt u meer weten over SynerBee voor medewerkers of een demo aanvragen? Ga dan naar onze website.

Video