Studytube

  •  Gecertificeerde koppeling
Een Learning Experience Platform (LXP) en Learning Management Systeem (LMS) in één

Categorie

HRM/Payroll

Productinformatie

Ga naar www.studytube.nl

Designed with your future in mind

Bij Studytube geloven we dat het voor organisaties van levensbelang is om toekomstgericht te zijn. Daarom bieden wij een all-in-one leerplatform dat organisaties en medewerkers inspireert om aan hun toekomst te werken. Het leerplatform vereenvoudigt de ontwikkeling van medewerkers, geeft toegang tot ’s werelds beste leercontent en helpt iedereen om zijn of haar volledige potentieel te benutten.

Op dit moment werken meer dan 300 organisaties met in totaal zo’n 500.000 medewerkers aan hun toekomst met Studytube. Klanten zijn o.a. VolkerWessels, Manpower, ASR, Adecco, Gemeente Eindhoven en BLOS kinderopvang. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en er werken zo’n 180 ‘Tubers’.

Een Learning Experience Platform (LXP) en Learning Management Systeem (LMS) in één:

  • Het Learning Experience Platform is een centrale  leeromgeving waar medewerkers eenvoudig trainingen kunnen zoeken, boeken en volgen - waar en wanneer ze maar willen.
  • Met ons Learning Management Systeem beheer je alle leeractiviteiten in jouw organisatie op één plek; leeraanbod samenstellen, inzicht in kwalificaties en berichten instellen.

Toegang tot ‘s werelds beste Learning Resources

  • Elke organisatie is anders. Daarom kan je bij Studytube zelf de online trainingsbibliotheek toevoegen die past bij de leerbehoeften binnen jouw organisatie.
  • Met de Opleidingsintermediair van Studytube maak je eenvoudig een relevante selectie uit het aanbod van de ruim 3.000 aangesloten opleiders.
  • Met onze auteurstool maak je gemakkelijk organisatiespecifiek leeraanbod. Van uitgebreide onboardingstrajecten tot korte instructievideo's: het kan allemaal.

AFAS en Studytube

Ons geavanceerde leerplatform koppelt eenvoudig met AFAS. Inmiddels hebben we die link al voor meer dan 50 klanten gerealiseerd. Zo hoef je bijvoorbeeld maar één keer nieuwe gebruikers aan te maken, en worden kersverse medewerkers automatisch in het LMS gezet en uitgenodigd om hun ontwikkeling te starten. Het platform houdt te allen tijde hun leervoortgang bij.

Video