Studytube

  •  Gecertificeerde koppeling
Organiseer leren en ontwikkelen efficiënt met het #1 leerplatform

Categorie

Cursusmanagement

Productinformatie

Ga naar www.studytube.nl

Designed with your future in mind

Studytube is het #1 leerplatform voor organisaties en medewerkers dat helpt om maximaal tijd te besparen bij het organiseren van leren. L&D-professionals houden grip op resultaat en besteden hun kostbare tijd weer aan medewerkers actief krijgen met persoonlijke ontwikkeling.

Studytube is in 2010 opgericht door Homam Karimi (co-founder, CEO), Gerhard Riphagen (co-founder, CPO) en Sebastiaan Menheere (co-founder, COO) met de visie dat het ontwikkelpotentieel van medewerkers de sleutel is voor organisaties bij het omgaan met toenemende verandering in de wereld. Juist nu leren belangrijker is dan ooit, helpt Studytube organisaties meer impact te maken waar het echt telt.

Op dit moment werken meer dan 500 organisaties met in totaal zo’n 800.000 medewerkers aan hun toekomst met Studytube. Klanten zijn o.a. Bol.com, BAM VolkerWessels, Manpower, a.s.r., Adecco, Personio, Noordhoff en tal van grote en kleine gemeenten. Studytube is actief in de Benelux, DACH, en Scandinavische markten en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Er werken 250+ ‘Tubers’.

Hou maximale tijd over voor je medewerkers

Automatiseer alle handmatige, herhalende L&D-taken. En stroomlijn zorgeloos alle belangrijke processen vanaf één plek. Inclusief je favoriete HR- en businesstools, zoals AFAS. Besteed 50% minder tijd aan administratieve rompslomp, het toewijzen van trainingen en het ontwikkelen van leerinhoud. Gebruik de teruggewonnen tijd om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen.

Krijg meer medewerkers actief aan de slag

Ontdek een grootse keuze aan leerwijzen, -vormen en -bronnen. Maak je eigen trainingen voor bijvoorbeeld onboarding of korte instructievideo's of geniet van unieke masterclasses met pioniers en specifieke trainingen in jouw branche. Met Studytube maak je eenvoudig een relevante selectie uit het aanbod van de ruim 3.000 aangesloten opleiders. Laat medewerkers eenvoudig zelf trainingen zoeken, boeken en volgen - waar en wanneer ze maar willen. Of wijs automatisch leerlijnen toe. Activeer dubbel zoveel medewerkers en maak ontwikkeling boeiend voor iedereen.

Betere grip op voortgang en resultaat

Houd eenvoudig grip op leervoortgang en budgetten met handige rapportages. Profiteer van externe inzichten en best practices van onze Customer Succes Managers. Groei als professional en sluit je aan bij de grootste, meest actieve en diverse L&D community van Nederland.

AFAS en Studytube

Ons geavanceerde leerplatform koppelt eenvoudig met AFAS. Inmiddels hebben we die link al voor 100+ klanten gerealiseerd. Zo hoef je bijvoorbeeld maar één keer nieuwe gebruikers aan te maken, en worden kersverse medewerkers automatisch in het leerplatform gezet en uitgenodigd om hun ontwikkeling te starten. Het platform houdt te allen tijde hun leervoortgang bij.

Video