PCA

  •  Gecertificeerde koppeling
De slimste planning voor jouw buitendienst!

Categorie

Projectmanagement

Productinformatie

Ga naar www.pca.nl

PCA

PCA heeft met haar ruim 25-jarig bestaan een rijke historie en daarmee een schat aan ervaring en kennis op het gebied van het plannen, stroomlijnen en afhandelen van serviceprocessen. In de eerste 10 jaar werd de software gebouwd op basis van on premise. Sinds 2012 wordt enkel cloud technologie ingezet. De software-oplossingen van PCA zijn dan ook overal ter wereld, ieder tijdstip oproepbaar.

Het tijdperk van on premise software in de geschiedenis van PCA mag gelden als de tweede levensfase. In de derde levensfase van PCA maakt cloud technologie het mogelijk om uit te blinken. PCA heeft een grote hoeveelheid functionaliteiten onder architectuur ontwikkeld. De resultaten die met de software gerealiseerd kunnen worden zijn enorm.

PCA is actief bij woningcorporaties, bedient ’s lands grootste vastgoedonderhoudspartijen, installatiebedrijven en kan vele kleine- en middelgrote ondernemingen versterken. Nationaal en internationaal. En dat vanuit één softwareomgeving.

Eén stap verder is de vierde levensfase van PCA; namelijk de inzet van kunstmatige intelligentie. PCA gelooft in de impact die deze nieuwe intelligentie op de wereld van morgen heeft. Data is de groter aanjager en daarom investeren wij continu in onderzoek en passen wij de nieuwste technieken toe. Wij hebben de ambitie om in de komende 10 jaar toonaangevend te worden om het service- en projectplanningsproces verregaand te automatiseren en optimaliseren. PCA kan dit met de inzet van slimme algoritmes en de data die al sinds jaar en dag door de klanten gegenereerd wordt.

De innovatie-drive van PCA betekent niet dat de kracht van de mens vergeten wordt. Sterker nog, de ontwikkeling in de organisatie komt voort uit de dialoog met klanten, partners, experts, leveranciers en andere meedenkers waarbij de krachten van mens en techniek samenkomen.

Onze overtuiging is dat onze klanten moeten innoveren om de dienstverlening te verbeteren, de concurrentie voor te blijven en toonaangevend te worden en/of blijven. Software mag niet hinderen in veranderprocessen. Het moet juist de aanjager, hét gereedschap zijn dat verandering mogelijk maakt. Door onze klanten te helpen vanuit visie een definitie voor softwaretooling neer te zetten ontstaat er een optimaal bedrijfsproces. Wij helpen onze klanten vanuit een visie om stappen te zetten met behulp van slimme software en data, zodat zij (zichzelf) continu kunnen verbeteren. Telkens Slimmer, Beter en Sneller. Samen….

Video