newdays connect

  •  Gecertificeerde koppeling
De self-service dataoplossing voor Arbo & HR.

Categorie

HRM/Payroll

Productinformatie

Ga naar www.newdays.nl

newdays connect koppelt AFAS-software met jouw verzuimpakket

Bespaar je HR-team tijd, voorkom handmatig werk en maak met de automatiseringsvoordelen die AFAS biedt, de volgende stap richting je arbodienst.

Met de koppeling zorg je dat de personeelsgegevens in de verzuimsoftware altijd up-to-date zijn. Het ophalen van verzuimdocumenten richting AFAS en het archiveren in het juiste verzuimdossier is met newdays connect volledig geautomatiseerd.

newdays connect is meer dan alleen een koppelplatform

Het vereenvoudigt de manier van gegevensuitwisseling, zowel voor eindgebruikers als voor (technische) managers.

Het platform ondersteunt bi-directionele uitwisseling van gegevens en bestanden. Denk aan gegevens van de medewerker, de werkgever, de organisatie en afdeling, maar ook informatie over dienstverbanden en verzuimdocumenten.

Zo makkelijk als dat klinkt, vraagt dat om meer dan twintig stappen en vele checks, die voor jou als gebruiker volledig inzichtelijk zijn. De vele checks zorgen voor een zorgvuldige koppeling, waarbij je zeker kan zijn van juiste en actuele data. Wordt er in een zeldzaam geval tóch iets onjuist overgenomen, dan signaleert newdays deze fout direct en zie jij precies waar je in kan grijpen.

Koppelen van systemen is uiteraard niets nieuws. Dat je deze koppelingen echter zelf via één koppelplatform binnen enkele klikken en compleet gevalideerd kan aanmaken, is wél nieuw. We koppelen niet alleen, maar zorgen gelijk dat alle data via de juiste standaarden wordt overgezet, controleren of alle gegevens juist en actueel zijn en zorgen daarmee voor volledig en actueel inzicht. Zo stimuleert newdays connect zorgeloze samenwerking binnen de verzuimmarkt.

Hoe werkt newdays connect?

Gebruik de koppeling voor het synchroniseren van:

  • HR-data met een verzuimsysteem van een arbodienst
  • HR-data tussen je salarispakket en HR-pakketten
  • HR-data tussen een ERP-systeem met een verzuim- of HR-pakket

Meer weten over de mogelijkheden van newdays connect?

Neem dan telefonisch contact op via +31 302 003 134, of bezoek onze website newdays.nl.