Monaco, uw partner in planning

  •  Gecertificeerde koppeling
Monaco is de toonaangevende leverancier van planningssoftware in Nederland.

Categorie

HRM & Payroll

Productinformatie

Ga naar www.monacoplanning.nl

Monaco is de toonaangevende leverancier van planningssoftware in Nederland. Met de uitgebreide mogelijkheden van het systeem ondersteunen we dagelijks ruim 100.000 gebruikers bij hun planning.

Wij zijn, met onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van planning, uw partner op planningsgebied. Van installatie en implementatie tot training, beheer en onderhoud. Ons doel is uw planningsproces te vereenvoudigen en waar mogelijk verbeteringen aan te brengen.

Hiervoor bieden wij, met onze MONACO Software een bijzonder breed en op elke proces/situatie aanpasbare oplossing aan. Deze ondersteunt uw organisatie in alle facetten van het planproces en ook op elk niveau van de organisatie. Van waaruit dit proces ook bekeken wordt en hoe uw organisatie ook is georganiseerd. De MONACO Suite helpt u bij het vergemakkelijken, versnellen en efficiënter maken van iedere vorm van planning. Van een standaardplanning tot de flex-planning, van capaciteitsplanning tot zelfroosteren en alles daartussenin.

Onze ervaren consultants leveren met hun jarenlange kennis en diepgaande kennis van planning en logistieke processen een waardevolle bijdrage aan uw planningsproces en komen vaak tot significante verbeteringen in dit proces. En dat doen we in een groot aantal sectoren.

Koppeling AFAS

Monaco  biedt haar gebruikers een geregistreerde koppeling met AFAS Software zodat de systemen onderling data kunnen uitwisselen.  Hierdoor bent u verzekerd van up-to-date gegevens van uw medewerkers in het rooster.

Wij staan altijd in zeer direct contact met onze (toekomstige) klanten en partners. Ten slotte is uw succes ook ons succes. Meer weten over Monaco en MONACO Software? Neem dan een kijkje op onze website en zie alle mogelijkheden en opties die wij u kunnen bieden!

Wilt u direct contact opnemen voor informatie of een geheel vrijblijvende afspraak over de mogelijkheden van MONACO planningssoftware?  Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mail. We horen graag van u!

Telefoon : 076-7200200
E-mail : info@monacoplanning.nl