Scan Sys - ImageCapture

  •  Gecertificeerde koppeling
Boek je inkoopfacturen en overige documenten automatisch in AFAS met ImageCapture software

Categorie

Financieel & Small Business

Productinformatie

Ga naar www.scansys.eu

Scan Sys ontwikkelt slimme software oplossingen voor het automatisch boeken van inkoopfacturen in AFAS. Scan Sys is al 30 jaar actief op het gebied van factuur- en documentdigitalisering. Inmiddels werken meer dan 3800 bedrijven in binnen- en buitenland met onze softwareoplossingen.

De software integreert volledig met jouw AFAS-administratie en maakt gebruik van alle aanwezige data die door de connectoren wordt ondersteund. Zelfs de meest complexe facturen kunnen eenvoudig met onze software verwerkt worden. Denk aan de leasenota of de factuur voor telefonie die je graag op kenteken of telefoonnummer wilt koppelen aan de juiste kostendrager in AFAS. Facturen kunnen daarnaast snel in meerdere regels worden opgesplitst en inkoop-gerelateerde facturen worden automatisch gematcht op kop- en regelniveau met bestellingen en ontvangsten in AFAS. Ook op de workflow in InSite sluit de software naadloos aan.

Bespaar ook kostbare tijd op jouw administratie door het boeken van je inkoopfacturen te automatiseren met ImageCapture software van Scan Sys!

p.s. Overigens kun je ImageCapture ook gebruiken voor de digitalisering van je overige documenten zoals de inkomende post, vrachtbrieven of je HR-documenten.

Media

Video