Dyflexis Workforce Management

  •  Gecertificeerde koppeling
Planning, Urenregistratie, Kloksysteem en medewerker app, gekoppeld aan Profit HRM- en Payroll

Categorie

HRM/Payroll

Productinformatie

Ga naar www.dyflexis.com

Dyflexis specialiseert zich in de ontwikkeling van de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanning en urenregistratie software. Of u nu een lokale onderneming heeft met tien man personeel of een internationale keten met meerdere vestigingen, Dyflexis is het antwoord op al uw workforce management behoeften.

Ruim 3000 bedrijven in productie & warehousing, retail & e-commerce, recreatie, horeca en zorg & welzijn gebruiken dagelijks het systeem.

Dyflexis gelooft dat hun software gebruiksvriendelijk moet zijn: de gebruiker moet in één keer begrijpen hoe het werkt. Daarom bieden zij dan ook met een gerust hart gratis support. Gebruikers beoordelen Dyflexis met gemiddeld een 4,8 uit ruim 400 reviews. Bij Dyflexis werken meer dan 60 mensen.

Dyflexis helpt bedrijven personeel kosten efficiënt in te plannen en garandeert een minimale tijdsbesparing van 25% op de administratieve lasten. Met de Rex-O-Matic NOA kunnen personeelsleden gemakkelijk in- en uitklokken. Dankzij de mobiele app hebben medewerkers altijd en overal inzicht in het werkrooster.

Er worden continue nieuwe functionaliteiten aan Dyflexis toegevoegd. Zodat u voorop blijft in uw workforce management behoeften.

Media

Video