Checks | personeelsplanning software

  •  Gecertificeerde koppeling
Checks is een flexibel en innovatief softwarepakket voor personeelsplanning en urenregistratie.

Categorie

HRM/Payroll

Productinformatie

Ga naar www.checks.nl

Checks is een flexibel en innovatief roosterprogramma dat planners helpt om snel en effectief te plannen. Zowel mensen, diensten, competenties, taken, projecten als werkplekken. Naast planning kan Checks ook de administratie van gewerkte uren en afwezigheden bijhouden en biedt het vele mogelijkheden om de communicatie met medewerkers te vergemakkelijken.

Modern en compleet softwarepakket voor personeelsplanning

Softwarepakket Checks werkt volgens de laatste technologieën en heeft uitgebreide mogelijkheden voor uw personeelsplanning. Alle opties zijn geïntegreerd: onder andere de webmodule MyChecks, ChecksApp, rapportagemogelijkheden, CAO, ATW, ORT, reiskosten berekenen, taakplanning, het plannen van projecten en korte activiteiten. U plant met behulp van ‘drag & drop’ en ziet in één muisklik het planbord vanuit een andere dimensie.

Koppeling AFAS

Checks biedt haar gebruikers een geregistreerde koppeling met AFAS Software zodat de systemen onderling data kunnen uitwisselen. Met deze koppeling behoort dubbele of handmatige invoer tot het verleden. Hierdoor bent u verzekerd van up-to-date gegevens van uw medewerkers in het rooster.

Een Checks koppeling met AFAS bestaat uit:

  • Medewerker gegevens (NAW gegevens): deze worden dagelijks geïmporteerd in Checks
  • Afwezigheden: vakantie en ziekte worden vanuit AFAS geïmporteerd in Checks
  • Andersom kan ook: vanuit Checks wordt een verlof aanvraag bijgewerkt in AFAS
  • Looncomponenten: export vanuit Checks naar AFAS voor de uitbetaling van de salarissen
  • Gewerkte uren per klant, kostenplaats of opdracht: export naar AFAS voor het opmaken van facturen

Over Integral

Checks is ontwikkeld door Integral, specialist in planningssoftware. Ons roosterpakket wordt al 15 jaar gebruikt door organisaties in uiteenlopende branches.

Wilt u meer weten?

Wij geven graag een (online) demo van de software! Ga voor het aanvragen van een demo of brochure naar https://checks.nl/demo-brochure-aanvragen/

 

Media

Video