Appreo

  •  Gecertificeerde koppeling
Leuker, sneller en efficiënter samenwerken voor de bouw en schoonmaak

Categorie

Projectmanagement

Productinformatie

Ga naar www.appreo.nl

Regelen en Reinigen met Rendement

Niet alleen je roosters en je reguliere werk in één overzicht maar ook je specialistische werk, trappenhuizen, glasbewassing, busplanning etc. Eindelijk echt overzicht!

Met vertrouwen inspelen op verandering in de planning

Schoonmaak is een dynamisch mensen vak. Planners willen razendsnel kunnen inspelen op verandering. Specialistisch, Regulier, Projecten hebben allemaal een andere planuitdaging. Appreo geeft overzicht en rust die nodig is om het juiste rendement te behalen en met vertrouwen de verloning te draaien.

Samen werken aan een top schoonresultaat

Snel en transparant communiceren binnen het schoonmaak team zorgt voor tevreden klanten en blije schoonmaakmedewerkers. Vraag om hulp, communiceer een verandering van het werk of geef een status update. Zo blijft iedereen altijd op de hoogte. Met Appreo en AFAS communiceer je eenvoudig en transparant.

Schoonmaakwerk beter laten renderen

Het rendement op een schoonmaakklus is een continue uitdaging. Actueel inzicht in het schoonmaak rendement maakt vroegtijdig bijsturen mogelijk. De aanpak wordt aangepast of de klantverwachting bespreekbaar gemaakt. AFAS en Appreo samen zorgt voor actueel inzicht op schoonmaakrendement van klanten, objecten en partners.

Papierloos een heldere kwaliteit

Focus op kwaliteit is top prioriteit in de schoonmaak. Rayonleiders lopen dagelijkse controles van de werkzaamheden. Klanten willen inzicht hebben in de schoonmaakkwaliteit en aftekenen. Appreo vereenvoudigt de kwaliteitscontrole die klanten waarderen.

Appreo onderscheidend vermogen

  • 100% Grip op al je werk met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Media

Video