Quoratio Groep

  •  Gecertificeerde dienstverlenende partner
Onze kennis van HRM & Payroll zorgt voor een optimale AFAS inrichting op dit gebied.

Branche

Zakelijke dienstverlening

Website

Ga naar www.quoratiogroep.nl

Onze consultants beschikken over de ervaring en het vermogen om de continu veranderende omgeving te analyseren en te beoordelen. Met hun expertise en passie voor administratieve processen helpen ze organisaties verder. Zij spreken de taal van de eindgebruikers, weten hoe processen, systemen en mensen zich tot elkaar verhouden en wat het betekent als ze veranderen. Zo ontwikkelen we oplossingen die werken in de dagelijkse praktijk.

Systeemoptimalisatie

Tijdens een systeemimplementatie, zoals E-HRM software,  worden vaak niet alle mogelijkheden van het pakket (optimaal) ingericht. Vervolgens wordt er door tijdsgebrek of een tekort aan actuele kennis niet optimaal gebruik gemaakt van de inrichting van de software. Zonde, want deze verbeteringen kunnen veel bijdragen aan de efficiëntie van het werk.

Onze professionals gaan samen met jou in gesprek over de scope van de systeemoptimalisatie. Als het nodig is stellen zij een businesscase op. Met onze aanpak, waarbij we alle stakeholders (inclusief IT) actief betrekken, creëren we draagvlak binnen de hele keten van de samenwerking. Het resultaat: optimaal gebruik van systemen, duurzame processen, meer gebruikersgemak en optimale kwaliteit van dienstverlening binnen jouw organisatie.

Neem contact op met Quoratio Groep om je processen nog verder te optimaliseren!