Peopletrack

  •  Gecertificeerde dienstverlenende partner
Peopletrack is dé full service dienstverlener op het gebied van AFAS Profit en In- en OutSite

Branche

Zorg & Welzijn

Website

Ga naar www.peopletrack.nl

Bij Peopletrack kunt u terecht voor al uw vraagstukken op het gebied van AFAS Profit, InSite en OutSite. Als gecertificeerd AFAS partner denken wij graag mee én verder.

Waar zijn wij goed in?

Dagelijks zijn wij met zo'n 35 consultants én softwarerobots actief voor klanten in verschillende branches; van onderwijs, zorg en (semi) overheid tot aan financiële instellingen, retail en het bedrijfsleven. Onze consultants hebben uiteenlopende expertises en brengen dit samen om alle vraagstukken van klanten omtrent de software van AFAS op te lossen.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Expertise Center voor functioneel beheer- en optimalisatievraagstukken, het verlengstuk van uw eigen beheerorganisatie. Zowel op locatie als remote.
  • Projectmanagement en (Business) consultancy voor alle modules in AFAS
  • Operationele ondersteuning op het gebied van HR, salaris- en financiële administratie door middel van detachering of outsourcing.
  • Dashboard rapportages middels een eigen Power BI-platform
  • Softwarerobots die repeterende handelingen in AFAS geautomatiseerd overnemen (VOG-aanvragen via Dienst Justis, BIG-registraties in het BIG-register, automatische koppeling met het register kinderopvang, financiële maandafsluiting, debiteurenbewaking, verwerken pakbonnen in ordermanagement en aanmaken back-orders in inkoop)
  • Autorisatiemonitor, met één druk op de knop volledig inzicht in alle AFAS autorisaties.

Over Peopletrack

Als organisatie geloven wij heel sterk in samenwerken, zowel met onze klanten als met collega's onderling. Onze missie is daarom ook:

“Het nastreven van een langdurige samenwerking, waarin kennis en kunde samenkomen, om een gemeenschappelijk doel te bereiken en het maximale uit AFAS Profit te halen”

Onze inspiratie hiervoor hebben we gehaald uit de ganzentrek.

Door als groep te vliegen in een V-formatie is het vliegbereik 71% groter dan wanneer een gans alleen vliegt. Mensen met een gemeenschappelijke richting en een gevoel van saamhorigheid kunnen sneller en gemakkelijker hun doel bereiken, door elkaars stuwkracht te benutten.

Om hier dagelijks aan herinnert te worden hebben we de V-formatie ook terug laten komen in ons bedrijfslogo.

Ontmoet onze Experts

 

Joep de Kok

 

Stephan Kersten

 

Martijn Bennink

 

Marielle Kuijsten

 

Ilona van der Ben

 

Neem contact op met Peopletrack om je processen nog verder te optimaliseren!