Ingeborgh Arends

HR met LEF

  •  Gecertifieerde AFAS Expert
Geautomatiseerde HR processen met oog voor de (eind) gebruiker en een portie lef!
Behaalde kennistoets

 HRM

Branche

Alle branches

Website

Ga naar www.hrmetlef.nl

Doen is de beste manier van denken! Als AFAS Expert is dat mijn manier om jullie te helpen om HR processen echt te optimaliseren, te digitaliseren en vooral te automatiseren. Met een flink portie lef en creativiteit zijn de mogelijkheden van de software van AFAS eindeloos. Tijdens het werk houd ik altijd rekening met de (eind) gebruikers van het systeem en de duurzaamheid van de oplossing.

Vanaf 2011 werk ik met de software van AFAS. Eerst in als proces- en applicatiebeheerder in een Zorgcombinatie en vanaf 2013 als Zelfstandig AFAS expert. HRM is mijn expertise, ik onderscheid mij hierin door uit de standaard software het maximale voor jullie organisatie te halen. Deelgebieden waar ik mij op richt; Leren & Ontwikkelen, Werving & Selectie, Mobiliteit & Vitaliteit, Gesprekkencyclus, In- Door- & Uitstroom, Verzuim & Verlof, Intranet, HR processen en Zorgspecifieke inrichting.

Ik beschik over een eigen kantoorpand. Hier kan ik op afstand werken maar werk ik ook samen met jou of geef ik je training / cursus over alles wat je wilt weten over de software.