Bas Peelen

Accountantskantoor van den Berghe & Verdegaal

  •  Gecertifieerde AFAS Expert
Accountantskantoor met AFAS-specialisatie.
Behaalde kennistoets

 ERP

Branche

Zakelijke dienstverlening

Website

Ga naar www.bergheverdegaal.nl

Accountantskantoor met AFAS-specialisatie.

Van den Berghe en Verdegaal maakt met een selecte groep van accountantskantoren deel uit van het partnernetwerk, en zo dragen wij bij aan de doelstelling van AFAS om de leukste, beste en grootste softwareleverancier van Nederland te zijn.

Als accountantskantoor begrijpen wij bedrijfsprocessen, waardoor wij uitstekend uw implementatie en optimalisatie kunnen verzorgen. Ook verzorgen wij het dagelijkse AFAS-beheer, omdat wij begrijpen hoe gebruikers omgaan met de software en waar zij tegenaan lopen.

Naast AFAS ondersteuning kunnen wij uw bedrijfsprocessen (deels) uit handen nemen of verder verbeteren. Ons netwerk met IT-specialisten is groot, dus specialistische oplossingen binnen handbereik. Als accountant zijn wij volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving en helpen u inzicht te krijgen in uw financiële processen.

Wat wij doen:
  • Implementatie en optimalisatie van AFAS
  • Beheer van AFAS
  • Helpdesk: wij helpen en trainen u en uw medewerkers
  • Boekhouding
  • Salarissen en personeel
  • Jaarrekeningen, begrotingen, managementdashboards
  • Fiscale aangiften en adviezen
  • Sector-specialist horeca, retail, ICT, zakelijke dienstverlening

Accountantskantoren uit het partnerprogramma hebben allemaal één of meerdere AFAS experts in huis. Zij draaien mee in het AFAS expert programma om kennis rondom onze software op peil te houden. Het AFAS expert netwerk biedt daarnaast de voordelen van het kenniscentrum in Leusden, dat onbeperkt toegankelijk is om cursussen en bootcamps over bepaalde onderwerpen en thema’s te kunnen volgen. Ook worden zij als eerste geïnformeerd over alle nieuwe functionaliteiten, voordat de klant deze ter beschikking heeft. Hiervoor worden zogeheten “fast tracks” georganiseerd. Het is dus van belang dat de Experts binnen het accountantskantoor bij blijven met de actuele functionaliteiten en kennis van de software. Hiervoor zal jaarlijks een kennistoets worden afgenomen die met een voldoende dient te worden afgesloten.

Video