Aanmelding AFAS Expert

Leuk dat je wil toetreden tot het AFAS Expert netwerk! Wij komen graag meer te weten over jou en jouw visie.

Voor ons staat authenticiteit en kwaliteit voorop. Vandaar dat we de lat hoog leggen, zodat onze klanten de garantie hebben dat zij zowel kwaliteit als visie gedreven ondersteuning krijgen. Voor je aanmelding vragen we je een aantal zaken zo compleet mogelijk aan te geven, zodat we de mogelijkheden van een samenwerking kunnen verkennen. Om daarmee te beginnen, willen we je vragen om een video aan te leveren bij deze aanmelding met daarin de volgende onderdelen:

  1. Waarom wil je toetreden tot het AFAS Expertnetwerk?
  2. Welke toegevoegde waarde heb jij voor AFAS Klanten?
  3. Op welk vlak zit jouw expertise en focus?
  4. Wat heb je tot nu toe al gedaan bij AFAS klanten, met welke concrete resultaten? Noem hierbij de klanten en laat voorbeelden zien in een presentatie van de resultaten. 

Na deze video nemen wij contact met je op of je door kan naar de laatste ronde: de kennistoets. Na het behalen van de kennistoets word je officieel toegevoegd als AFAS Expert. Heel veel succes!

Mijn gegevens

Aanmelden expert

Om toe te treden nodigen wij je uit om een video aan te leveren bij je aanmelding en hierna een kennistoets te maken. Wij ontvangen graag een video(link) met onderstaande zaken erin, zodat wij de mogelijkheden van een samenwerking kunnen verkennen.

  1. Waarom wil je toetreden tot het AFAS Expertnetwerk?
  2. Welke toegevoegde waarde heb jij voor AFAS Klanten?
  3. Op welk vlak zit jouw expertise en focus?
  4. Wat heb je tot nu toe al gedaan bij AFAS klanten, met welke concrete resultaten? Noem hierbij de klanten en laat voorbeelden zien van de resultaten in een presentatie.